10 frizura të lehta dhe të shpejta për flokë të gjatë dhe gjysmë të gjatë (Video)
Ndryshojeni imazhin tuaj me intervenime të thjeshta të frizurës, të cilën mund ta bëni vetë në shtëpi!

Përparësia e flokëve të gjatë është për shkak që lehtë mund t’i bëjmë më shumë frizura dhe çdo ditë të ndryshojmë pamjen tonë, transmeton Telegrafi.

Blogerja kreative, Asksash, ka pasur – as më pak e as më shumë – se afro 15 milionë shikime të ideve imagjinatave të saj për 10 frizura të lehta dhe të shpejta për flokë të gjatë dhe gjysmë të gjatë.

Por, jemi të sigurt që edhe ju vetë do të keni shumë ide të reja kur t’i shikoni propozimet e saj…
Be the first to comment

Leave a Reply