15 Situata Komike Që Vetëm Nënat Me 2 Fëmijë I Kuptojnë
Derisa të bëhesh nënë, nuk mund të kuptosh ndjesitë, dilemat, frikën, por edhe gjithë gjërat e papërsëritshme që vijnë më pas. Pikërisht kështu: të papërsëritshme. Sepse çdo fëmijë sjell ndjesi të reja. Poooor nese me femijën e parë kë qënë me e kujdesshme se asnjëhëre me parë në jetë nuk ndodh kështu më fëmijën e dytë sepse tanimë ti je një profeioniste dhe e di cdo ëtë thotë të kesh një fëmije. Më poshtë më anë të disa ilustrimeve komike do tju sjellim situata të ndryshme se si një nënë sillet me femijën e parë dhe si sillet me te dytin. (shqipëruar nga anabel_world)

 
Be the first to comment

Leave a Reply