25 mënyra të reja e interesante për të lidhur shallin këtë dimër
Nëse ka një aksesor që kemi gjithmonë në dorë sa herë ulen temperaturat, por edhe një aksesor për të cilin kemi nevojë në dimër, është një shall i butë dhe komod.

Këtë sezon, shajet vijnë në të gjitha llojet, modelet, gjatësitë, ngjyrat, madje edhe nivelet e peshës, kështu që me to mund të krijosh pa fund stil, pavarësisht rastit.

Në këto foto, mund të gjesh dhjetëra mënyra të kombinimit të shallit këtë dimër. Mbi pallto, mbi xhup, i lidhur fort apo një aksesor i lirë që i shton elegancë veshjes së dimrit. Mund ta bësh fashion fare thjeshtë veshjen e ditës duke vendosur një shall të rehatshëm.
Be the first to comment

Leave a Reply