25 mijë dollarë për studenten shqiptare nga Maqedonia, e zhdukur në Hollywood
Një shumë prej 25 mijë dollarësh është vënë në dispozicion për të gjithë ata që japin informacion rreth studentes shqiptare në Shtetet e Bashkuara.

Adea Shabani u zhduk në zonën e Hollywood pak ditë më parë dhe që prej asaj dite nuk dihet asgjë për të.

Ajo u pa për herë të fundit në bllokun 1700 të Wilcox Avenue, jo shumë larg nga ku jetonte. Ajo gjithashtu ishte parë në zonën e Santa Clarita atë ditë.

25-vjeçarja u largua nga Maqedonia për të studiuar aktrim dhe jetonte në Los Anxhelos prej pak më shumë se dy vitesh.

Miqtë dhe familjarët e saj tani janë në kërkim të njëanshëm për ta gjetur atë, duke shpërndarë fletushka në zonë.

“Kanë kaluar 11 ditë, kështu që ne jemi të frikësuar, por ne po lutemi”, tha shoku i saj Christian Name.

Miqtë e saj thanë se ndjenë diçka të keqe, kur Shabani ndaloi t’u përgjigjej mesazhe tekstuale.

“Kjo nuk ishte pjesë e karakterit të saj, Ajo është një vajzë shumë e përgjegjshme,” tha Name.

Nëna e Shabanit punësoi një hetues privat për ndihmë dhe u largua nga Maqedonia për të gjetur vajzën e saj.

Ky hetues privat tani thotë se një shpërblim prej 25,000 dollarësh është ofruar për informacionin që çon në vendndodhjen e saj.

“Nuk kemi dëshmi se ajo është arratisur. Kjo nuk është një zhdukje vullnetare, nuk kemi dëshmi se ajo donte të dëmtonte veten”, tha hetuesi privat Jayden Brant.

Shabani përshkruhet si e bardhë me flokë bionde dhe sy blu.
Be the first to comment

Leave a Reply