“27 prilli”, dy mjete shpërthyese ishin vendosur në zyrat e Parlamentit
Përderisa kanë qenë duke u zhvilluar ngjarjet e dhunshme në Kuvend, në sallën e Kuvendit dhe në pres qendrën, deri tek dy zyra, kanë qenë të vendosura dy mjete shpërthyese, kanë njoftuar sot nga Prokuroria Publike.

Mjetet shpërthyese më pas janë gjetur poshtë tavolinave në dy zyre. Siç thënë nga Prokuroria Themelore, përderisa e kanë kryer sulmin, të gjithë të akuzuarit kanë shfrytëzuar të gjitha mjetet deri tek të cilat kanë arritur në mënyrë që të shkaktojnë lëndime fizike ndaj deputetëve dhe gazetarëve.
Be the first to comment

Leave a Reply