3 Dallimet mes një njeriu që të do ty dhe një njeriu që po shkaterron jetën tënde
Dashuria është e vështirë për t’u gjetur dhe është më e vështirë të dihet nëse është e vërtetë kur ndjenjat tuaja e shpërfillin gjykimin tuaj. Megjithatë, thellë poshtë ne të gjithë kemi atë zë në pjesën e prapme të kokës që nuk do të mbyllet. Ne e bindim veten se është frika dhe ndoshta nganjëherë është, por në qoftë se me të vërtetë pyesni nëse personi me të cilin jeni me të ka arsye të duhura, atëherë shikoni këto gjashtë dallime midis një njeriu që ju do dhe një i cili po helmon marrëdhënien tuaj dhe humbet kohën tuaj.

1. I respektueshëm ndaj tolerancës
Një njeri që ju do, do t’ju respektojë dhe do t’ju admirojë për mendimet tuaja të forta. Në anën tjetër të spektrit janë burrat të cilët do t’ju thonë se jeni gabim ose pajtoheni t’ju lejoni të mendoni se çfarë doni pa besuar që mendimi juaj është po aq i vlefshëm dhe i rëndësishëm sa edhe i tyre, pavarësisht se sa të ndryshme mund të jenë.

2. Inkurajimi ndaj kontrollit
Burrat që e duan një grua duan që ajo të jetë versioni më i mirë i vetvetes. Ai do ta inkurajojë atë të ndjekë mundësi dhe përvoja të reja. Ai mund ta prezantojë atë me shumë gjëra të reja, por ai kurrë nuk do ta detyrojë atë në diçka që është e pakëndshme ose e bën atë të ndihet keq për veten, për të mos bërë diçka për të cilën e dëshironte.

3. I ndershëm / mizor
Nëse e pyetni se si dukesh në një xhinse dhe ai thotë se duhet të ndryshosh, kjo nuk do të thotë se ai është i keq apo mendon . A do ta dëshironit sinqerisht që ai të dilte në një këmishë që nuk përshtatet me shijen tuaj?
Burrat që i duan gratë do t’u tregojnë atyre se çfarë kanë nevojë për të dëgjuar.
Një njeri që ju thotë të humbni peshën fyese gjërat që ju pëlqen, stili juaj apo ndonjë gjë tjetër për ju nuk e bën këtë nga dashuria; ai e bën këtë, sepse ai nuk ju respekton dhe e di se mund të largohet duke folur me ju në këtë mënyrë.
Be the first to comment

Leave a Reply