5 dashuritë që lindën në vitin 2017




1-Elgit Doda dhe Klea Huta

Dy persona mund të lidhen në një datë apo vit të caktuar, por dashuria mund të ketë lindur më përpara, ose mund të lindë gjatë lidhjes. Ne nuk e dimë me siguri se kur janë dashuruar personazhet e njohur shqiptarë që kemi në këtë artikull. Por një gjë e kemi të sigurt, që ata në vitin 2017 e kanë bërë publike lidhjen e tyre. Prej kohësh mund të jetë përfolur për një lidhje mes Elgit Dodës dhe Klea Hutës, por çifti vetëm së fundmi e kanë pranuar se janë të dashuruar. Përveç Kleas dhe Elgitit, cilët ishin personazhet e njohur që e pranuan se po përjetojnë një histori të bukur dashurie? Përmes fototve të mëposhtme ua rikujtojmë ne.

2-Enesi dhe Floriana Garo

3-Seldi Qaliu dhe Mimoza Shkodra

4-Gjiko dhe Elita Rudi

5-Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj




Be the first to comment

Leave a Reply