Ja çfarë përmban plani i reformave të Qeverisë “3-6-9” (Dokument)
Në hapësirat e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, kryeministri i Qeverisë Zoran Zaev së bashku më zëvendëskryeministrin për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, promovuam “Planin 3-6-9” i cili e paraqet qartë agjendën reformuese të Qeverisë.
Zaev dhe Osmani paralajmëruan një sërë reformash për integrimin sa më të shpejt të vendit në BE dhe NATO, njofton Portalb
Be the first to comment

Leave a Reply