7 fakte interesante rreth lidhjeve
Në një kohë të teknologjisë dhe të komunikimit masiv gjeja më e thjeshtë është komplikuar qa shumë sa kemi harruar edhe gjërat bë bazike, transmeton arbresh.info.

  1. Sa më shumë kohë që kaloni me partnerin para se të martoheni ka më shumë shans që kjo martesë të mos përfundojë në divorc .
  2. Lumturia e vajzës është çelësi i një lidhjeje të suksesshme.
  3. Nuk ka asnjë studim apo korrelacion që thotë se shenjat astrologjike kanë lidhje me pëlqimin ndaj tjetrit.
  4. Në Islandë ka një aplikacion që ju ndalon të kaloni me dikë që e keni kushëri apo të afërm.
  5. Ngjyra e kuqe i bënë njerëzit të tërhiqen më shumë nga ju.
  6. Para se Youtybe të shërbente për video ka qenë aplikacion për të gjetur partner.
  7. Meshkujt janë zakonisht të parët që thonë “Të dashuroj”
Be the first to comment

Leave a Reply