81% e grave dëshirojnë që ju ta bëni këtë gjatë seksit
Një sondazh i bër kohët e fundit ka zbuluar fantazitë seksuale të grave.

Në fakt, shumica e njerëzve kanë fantazitë sekrete seksuale, sipas një sondazhi të kohëve të fundit.
Ne nuk mund të veprojmë për të gjithë, por një studim nga Simpatic.us zbuloi se shumica e grave kanë fantazi seksuale, por ato kanë shumë frikë t’i ndajnë me të tjerët, transmeton lajmi.net.
Faqja e internetit të seksit dhe intimitetit hulumtoi 2,700 përdorues për të gjetur se cilat janë fantazitë më të zakonshme të grave.
Gjetjet shokuese treguan se rreth 81% e zonjave dëshironin që partneri i tyre të fliste fjalë të pista.
“Truri është organi më i fuqishëm i seksit, dhe biseda e pista është një mënyrë krijuese për ta stimuluar atë”, tha Emily Morse, seksologe dhe mikpritësja e Sex With Emily.
Biseda e ndyrë është po aq çliruese dhe e dobishme, pasi hap diskutime për atë që vërtet dëshironi në dhomën e gjumit.
Studimi gjithashtu gjeti se 70% e grave dëshirojnë të shkojnë në një klub striptisti me partnerin e tyre.
Ndërsa 63% thanë se duan të përdorin një lodër seksuale të kontrolluar nga larg nga partnerin e tyre. Dhe 44% thanë se do të donin të dashurin e tyre të përdorin si lodrën seksuale në publik.
Be the first to comment

Leave a Reply