9 ilustrime gazmore që tregojnë si ndryshon jeta e një mashkulli pasi martohet
(Rroga e një djali beqar, dhe rroga e një burri të martuar)

Jeta e njeriut ndryshon pas martesës, qoftë për mashkullin ose për gruan. Nuk e dimë nëse e kemi të saktë këtë konstatim, por për mashkullin duket sikur ndryshon më shumë. Nga jeta e beqarit, me festa, pa përgjegjësi, papritur çdo gjë duket sikur merr tjetër rrjedhë. Por nëse jeni kurioz të dini se cilat janë këto ndryshime që pëson jeta e një mashkulli kur martohet, shikoni fotot e mëposhtme dhe do të shkriheni së qeshuri.

(Çfarë shikon në Tv një beqar dhe çfarë shikon në Tv një i martuar)

(Darka e një beqari dhe darka e një të martuari)

(Si i kalon fundjavat një beqar dhe si i kalon fundjavat një i martuar)

(Makina e një beqari dhe makina e një të martuari)

(Një beqar bën palestër, por palestra e një të martuari cila është?)

(Valixhja e një beqari, dhe valixhet e një të martuari)

(Si flë një beqar dhe si flë një i martuar)

(Frigoriferi i një beqari dhe frigoriferi i një të martuari)
Be the first to comment

Leave a Reply