A u financuan nga rusët? KQZ publikon shpenzimet e PD-së
KQZ ka publikuar raportin e plotë financiar të Partisë Demokratike.

Sipas raportit në fjalë kujanë të përpiluara të gjitha shpenzimet dhe zërat e tyre përkatës në të gjithë buxhetin e harxhuar, burimet e të ardhurave për Partinë Demokratike, vijnë nga anëtarësia që kapin një vlerë të konsiderueshme, të ardhura nga buxheti i shteti dhe nga donacione të ndryshe jashtë partie.

RAPORTI I PLOTË

Nga raporti zbulohet edhe shifra e deklaruar nga PD e shpenzuar për konsulenca prej rreth 31.2 milionë lekë.

Sipas këtij raporti në zërin “Shërbime të tjera” thuhet se për shërbime dhe konsulenca janë shpenzuar 31.264.480.
Be the first to comment

Leave a Reply