Ademi në Irlandë në konferencë ndërkombëtare “Diaspora, diplomacia, zhvillimi”
Ministri për Marrëdhëniet me Diasporën, Edmond Ademi, me ftesë të Kolegjit Universitar Dablin – Instituti Klinton, që mban emrin e ish-Presidentit të SHBA, Bill Klinton, prej sot deri më 25 maj do të marrë pjesë në panel diskutim në kuadër të Konferencës ndërkombëtare “Diaspora, diplomacia dhe zhvillimi”.
Siç citojnë nga ministria dikasteriale, Ademi gjatë qëndrimit të tij në Dablin, Republika e Irlandës, do të ketë edhe darkë pune me Ministrin shtetëror irlandez për Diasporë dhe Zhvillim Ndërkombëtar Kirian Kanon.
Be the first to comment

Leave a Reply