Administrata publike e Maqedonisë ka mbi 100 mijë të punësuar
Ministria për Shoqëri Informatike dhe Administratë (MSHIA) ka dalë me qëndrim zyrtar rreth numrit të përgjithshëm të të punësuarve në këtë sektor.

Sipas raportit zyrtar të publikuar nga MSHIA, del se gjithsej 140 mijë persona janë të punësuar si administratorë.

Kjo e dhënë vjen pas paralajmërimeve të mëhershme se deri në fund të muajit mars duhet të dalin të dhënat e sakta se sa të punësuar ka në administratën shtetërore të Maqedonisë.
Be the first to comment

Leave a Reply