Adnan Azizi thumbon Ali Ahmetin me propozim për emrin e shtetit
Në rrjetin social facebook Adnan Azizi i Lëvizjes BESA e ka thumbuar Ali Ahmetin me propozim të “veçantë” për emrin e shtetit me pretekst se ata e duan ilindenin Sveti Ilija që nuk e pranon Greqia, atëherë le ta bëjnë Sveti Alija.

Më poshtë e keni edhe Statusin e plotë:

Përkthimet duhet të jenë adekuate. Meqë aq shumë e dashkan Ilindenin (Sveti Ilija), por Greqia nuk e pranon, atëherë le ta bëjnë Sveti Alija dhe ka gjasa të mbyllet kjo punë. Edhe ashtu s’do të ketë nevojë ta perkthejn në shqip partnerët “shqiptar”/TopAlNews/
Be the first to comment

Leave a Reply