Afrim Gashi në një vijë me Mendu Thaçin, nuk e votoi ligjin e gjuhës. E thumbon keq Zekirija Ibrahimi (DOKUMENT)
Skandalet e Afrim Gashit nuk kanë të ndalur, ai sot nuk e votoi ligjin e gjuhëve duke e mbështetur kështu Mendi Thaçin, i cili nuk e votoi ligjin gjatë ditës së sotme, biles as nuk ishte prezent në seancë.

Këtë e konfirmon edhe Zekerija Ibrahimi në një postim në rrjetin social facebook, ja dhe postimi i tij:
Be the first to comment

Leave a Reply