Ahmeti: Akoma jam më i madhi, më i forti dhe më i miri ndër shqiptarët në Maqedoni
Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti, në intervistën e tij të mbrëmshme në “Rruga drejtë” ka deklaruar se edhe pas 15 vitesh politikbërje, ai (dhe partia e tij) është më i madhi, më i forti dhe më i miri ndër shqiptarët e Maqedonisë.

Sipas Ahmetit, BDI ka qenë dhe vazhdon të jetë transparente dhe vetë kritike, duke e “parë veten në pasqyrë”.

Kreu i BDI-së deklaroi se ka kërkuar nga Prokuroria hetim mbi punën e deritanishme të të gjithë funksionarëve të lartë të kësaj partie, duke filluar nga vetë ai si dhe mbi punën e krerëve aktual të komunave si dhe atyre të mëhershëm. Këtë sipas Ahmetit, duhet ta bëjë çdo parti politike për të evituar dyshimet ndaj funksionarëve të tyre.
Be the first to comment

Leave a Reply