Ahmeti: Ne kemi vlera të përgjegjësisë dhe frymë euro-atlantike
Bashkimi Demokratik për Integrim mbasdite në Shkup nën slloganin “Për Komunën që duam” promovoi kandidatët e vet për kryetar komunash në zgjedhjet lokale.

”Për këtë borxh dhe në këtë rrugë të vështirë mund të gabojmë, sepse kush punon mundet edhe të gabojë. Në qëllimin tonë, në destinacionin tonë askush nuk guxon të zmbrapset, për këtë ne vazhdojmë me të njejtën frymë së bashku për ne. Në vazhdim ju paraqes vlerat e BDI-së. Vlerat e tolerancës, solidarizimit, pajtimit, marrëveshjes, të përgjegjësisë, në vendime të guximshme dhe në frymën Euro-Amerikane,” theksoi Ali Ahmeti ne Konventë.

BDI do të vazhdojë edhe sot me fushatën promovuese të kandidatëve për kryetar të komunave ku garon në këto zgjedhje.
Be the first to comment

Leave a Reply