Aktori i njohur turk pranon për herë të parë: Jam shqiptar
Seriali turk “Ertugrul” është shndërruar ndër serialet më të preferuara të publikut shqiptar e jo vetëm. Kohët e fundit nga kinematografia dhe bota e artit në Turqi, shumë prej personazheve po pranojnë se origjina e tyre është shqiptare.

Kështu ka ndoshur edhe këtë herë, bëhet fjalë për aktorin Nurettin Sönmez, i cili luan rolin e “Bamsi-t” në serialin e mirënjohur.

Në një intervistë të dhënë nga aktori kohët e fundit ai ka pranuar se është shqiptar. Gazetari e ka pyetur atë për tiparet e tij tepër të dallueshme në fytyrë. Tipar i tillë në fytyrën e tij janë vetullat e tij dhe ai duke buzëqeshur ka pranuar publikisht se është shqiptar. Aktori u përgjigj së këtë tipar e ka trashëguar nga gjyshi nga ana e mamasë, i cili është shqiptar.
Be the first to comment

Leave a Reply