Aleanca për Shqiptarët nesër mban Konventën promovuese në Tetovë!
Aleanca për Shqiptarët do ta mbajë nesër konventën promovuese të kandidatëve për kryetarë të komunave dhe këshilltarë komunalë.

Ngjarja do të mbahet në palestrën sportive Shkolla e mesme e mjeksisë në Tetovë në ora 19:00.
Be the first to comment

Leave a Reply