Almeda zbulon projektet të cilat i është dashur t’i refuzojë «Nuk do pranoja kurrë të bëja ato skena»
Ajo është një ndër vajzat më të bukura shqiptare, e zhvendosur prej vitesh në Turqi ku ka krijuar jetën e saj profesionale dhe personale. Almeda së fundmi është pjesë e spektaklit “Dancing With the Stars”, në rolin e moderatores. Në një intervistë për My Living, bukuroshja ka zbuluar shumë detaje nga jeta e saj personale si dhe disa të tjerë nga jeta profesionale. Përsa i përket kësaj të fundit, Almeda është e hapur ndaj çdo projekti, përveç atyre që shkelin një vendim që ajo e ka marrë kohë më parë.

almende

Edhe pse ka zhvilluar një karrierë si aktore, Almeda tregon se nuk do të pranonte kurrë asnjë projekt, në të cilin do të kishte skena ku i duhej të puthte dikë apo të shkonte më tej. Kjo, jo prej xhelozisë së bashkëshortit, pasi ai duke qenë aktor me profesion, e kupton shumë mirë sesi funksionon tregu. Arsyeja më e fortë për të cilën Almeda do i qëndrojë besnike këtij vendimi, është pikërisht familja. Përveç familjes që ka, ajo përqëndrohet edhe tek familja që do të krijojë me partnerin. “Nesër pasnesër, nuk dua që fëmijët e mij të më shikojnë në ato skena.Do të zgjedh gjithmonë projektet që nuk përmbajnë këto gjëra,” është shprehur ajo.

almedanee
Be the first to comment

Leave a Reply