Ambasada e Kosovës në Tiranë hap librin e zisë për ish-kryeministrin Rexhepin
Ambasada e Kosovës në Shqipëri njofton se nga sot ka hapur librin e zisë me rastin e ndarjes nga jeta të ish-kryeministrit të Kosovës, Bajram Rexhepi më 21 gusht.

Libri i ngushëllimeve do të jetë i hapur në Ambasadën e Kosovës në këto orare:
E mërkurë 23 gusht 2017 10:00-12:00 dhe pasdite nga ora 14:00-16:00.
E enjte, 24 gusht 2017 10:00-12:00 dhe pasdite nga ora 14:00-16:00.
E premte, 25 gusht 2017 10:00-12:00. /Telegrafi/
Be the first to comment

Leave a Reply