Anëtari i kryesisë qendrore të Lëvizjes Besa “godet” Teuta Arifin
Përmes rrjetit social facebook anëtari i kryesisë qendrore nga radhët e Lëvizjes BESA, ka thumbuar Teuta Arifin.

Ja statusi i tij i plotë:

Dilema e ditës

Mbrëmë në Tetovë Zoran Zaev ju është drejtuar simpatizantëve të vet.
#Gjylimserja, #Edmondi dhe #Zuda e dimë se janë anëtarë të rregullt të SDSM, por në çfarë cilësie ishte Teuta Arifi dhe a duhej të merrte “priznanie”, ashtu si u shpërblyen veteranët e “opštinski ogranok na LSDM”!?
Nga vëllazërim bashkim I paraqitur me pompozitet, as edhe një fjalë e vetme nuk u dëgjua në gjuhën shqipe, ka shkruar Pajaziti.
Be the first to comment

Leave a Reply