Angelina Jolie fotografohet gjatë një daljeje me fëmijët, ndërsa nuk kishte vënë makijazh (Foto)
Edhe pse është pranë finalizimit të shkurorëzimit me Brad Pitt, së fundmi është duke u spekuluar se Angelina Jolie mund të ribashkohet me burrin e saj të ndarë.

 Sido që të jetë, aktorja e ka shfrytëzuar pushimin për të kaluar kohë me dy vajzat Shiloh dhe Vivienne, dhe disa shokë të tyre në Los Angeles.
Be the first to comment

Leave a Reply