Anita Bezhoska, guvernatorja e re Bankës së Maqedonisë
Në sesionin e 46-të të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Anita Angelovska Bezoska është nominuar guvernatore e Bankës Popullore të Maqedonisë. Ajo ka marrë 81 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim. Angelovska Bezoska është guvernatori i parë femër në Bankën Popullore të Maqedonisë.
Be the first to comment

Leave a Reply