Anketa e IRI-it/ Rritet ndikimi i portaleve i afrohet televizioneve (DOKUMENT)
Ndikimi i portaleve është në rritje sa i përket lexueshmërisë dhe besueshmërisë në opinion. Kështu thuhet në anketën e fundit të realizuar nga IRI.

Në pyetjen se ku i kanë ndjekur lajmet politike me 39% kanë deklaruar se i kanë ndjekur në portale që siç shihet ka një ngritje gati prej 10 % nga muaj nëntor i vitit të kaluar.

Ndikimi i portaleve vazhdon të rritet, ndërsa bie ndikimi i gazetave bie thuaj se gazetat më nuk kanë ndikim aspak.

Portalet serioze tani më po i afrohen edhe televizioneve që do në një periudhë të shkurtë do të barazohen për nga ndikimi.
Be the first to comment

Leave a Reply