Anketa e IRI-t: Në Tetovë fiton Teuta Arifi (Foto)
Anketa e IRI-t tregon se në Tetovë udhëheqë BDI, e cila ka kandiduar Teuta Arifin.

BDI në këtë qytet ka rejting prej 19 për qind, LSDM 15 për qind, Aleanca 9 për qind, BESA 8 për qind, PDSH 6 për qind dhe VMRO-DPMNE 5 për qind.
Be the first to comment

Leave a Reply