Antonio Milloshovski ironizon me të dorëhequrit nga VMOR-DPMNE-ja
Deputet i VMRO-DPMNE-së ka informuar se jep dorëheqje nga të gjitha funksionet partiake.

Duke pasur parasysh se Milloshovski nuk gëzon asnjë post partiak, njoftimi i tij rezulton thumbim dhe ironizim me bashkë partiakët e tij të cilët për arsye “izolimi të partisë nga kryesia” janë tërhequr nga të gjitha postet partiake. Në mesin e arsyeve Milloshovski theksin e vendos te marrëveshja për partneritet strategjik me SHBA-të e nënshkruar në vitin 2008 duke ironizuar se gjoja me këtë marrëveshje të cilën e ka nënshkruar ai ka rritur ndikimin rus në vend.

Arsye tjetër për “dorëheqjen” e tij, Milloshovski e përmend vitin 2009 kur Maqedonia morri dritën jeshile për lëvizje të lirë dhe pa viza në Evropë
Be the first to comment

Leave a Reply