APPLE NDRYSHON DISA NGA LOGOT, KËSHTU DUKEN TANI (FOTO)
Versioni beta i iOS 11 ka ardhur me disa ndryshime. Apple për herë të parë pas 10 vitesh ka ndryshuar disa nga logot e aplikacioneve.

“App Store” është freskuar me një logo të re e cila është e përafërt me të parën. Edhe harta e MAPS ka ndryshuar duke sjellur version me rrugë më të gjera.

Pak më ndryshe është edhe logoja e orës e cila vije me numra më të ndezur dhe me ngjyrë më të errët.
Be the first to comment

Leave a Reply