Arben Taravari para gostivarasve: E ardhmja e fëmijeve tanë nuk bën të burgoset në zyrat e politikanëve
Sonte Aleanca për Shqiptarët mbajti konventën promovuese në Gostivar, ku u mirëprit nga Shumë qytetarë.

Para masës folën përfaqësuesit politik dhe u prezantua lista për këshilltar dhe kandidati për kryetar komune.
Prezent ishte edhe lideri i partisë Zijadin Sela I cili tha:

E kam veshtirë të mbaj fjalim politik në një ambient te ketillë festiv.
20 vite me radhë i degjojmë të njejtat premtime Aleanca dallon sepse nuk ka fjale por punë, Populli ka shpresë te aleanca dhe besoj qe kete shprese do t’ia sjell vetes duke votuar numrin 9.

Në anën tjetër, Arben Taravari foli për zhvillim e Gostivarit. Ai ndërmjet tjerash tha:

Kemi te gjithë një shtëpi dhe ky eshte Gostivari.
E ardhmja e fëmijeve tanë nuk mund te burgoset në zyrat e erëta te politikanëve.
Une kandidohem së bashku me ju që ta shpëtojme Gostivarin, Gostivari nuk eshtë mirë sepse të rinjtëe braktisin, nuk kane pune.
Be the first to comment

Leave a Reply