Arrestohet 41 vjeçari nga Shkupi- shitës i biletave për Super kupën
Policia e Shkupit ka arrestuar 41 vjeçarin- shitës të biletave për Super kupën.

Ai ka tentuar që përmes internetit të shiten dy bileta për vlerë 600 euro.

Ai ka vënë aty kontaktin e tij të telefonit dhe emrin që ka mjaftuar policia të bëjë bastitsje në shtëpinë e tij, të gjejë biletat dhe të arrestojë personin në fjalë. I është marrë kompjuteri, telefoni dhe kartela si dëshmi në procedurën.
Be the first to comment

Leave a Reply