ASH dhe Besa kundërshtojnë mesazhet e Zaevit (VIDEO)
Partitë opozitare shqiptare e kanë quajtur cinike deklaratën e kryeministrit Zaev lidhur me amendamtentet e tyre për avancimin e pozitës juridike të shqiptarëve në Kushtetutë.

Aleanca për Shqiptarët dhe lëvizja Besa thonë se nuk do të heq dorë nga amendamentet ndërsa deklaratën e Zaevit se kërkesat e tilla janë si kutia e Pandorës e quajtën tendencioze pasi Kushtetuta aktuale nuk i përmbush kërkesat e shqiptarëve.
Be the first to comment

Leave a Reply