Ballisti kërkon ndihmë nga Edi Rama
Ismail Morina, i njohur si Ballisti, po i kërkon ndihmë kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama, që t’i ndihmojë dhe të ndërhyjë tek autoritetet kroate që të mos e ekstradojnë në Serbi, shkruajnë mediat serbe.

Morina, që u zu në Kroaci, po i frikësohet një ekstradimi në Serbi dhe gjykimi të padrejtë në gjyqet e Serbisë.

Për këtë, raportohet se Morina po e kërkon ndihmën e kryeministrit shqiptar dhe ndikimin e tij për ta parandaluar dërgimin e tij në Serbi.
Be the first to comment

Leave a Reply