Banorët e Dyqanxhikut besojnë në kontratën e Visar Ganiut (FOTO)
Banorët e lagjes Dyqanxhik mirëpritën, kandidatin e Bashkimit Demokratik për Integrim për kryetar komune në Çair, prof.dr Visar Ganiun.

Qytetarëve të kësaj lagje, kandidati i BDI-së për kryetar të komunës Çair dr. Prof. Visar Ganiu dhe bartësi i listës për këshilltarë në qytetin e Shkupit dhe Çairit, Besnik Ajeti,  qytetarëve të kësaj lagje ju kanë premtuar se zgjidhja e problemeve akute siç janë, infrastruktura e stërngarkuar, sanimi i rrjetit të kanalizimit dhe disa projekte tjera të cilat do të jenë prioritete lartë në mandatin katër vjeçar.

Banorët e Dyqanxhikut janë shprehur se besojnë që projektet e Kontratës të parashikuar për lagjen e tyre do të realizohen në tërësi.
Be the first to comment

Leave a Reply