Bashkitë dhe ndihmat për familjet e varfëra
Bashkitë në Jug të Shqipërisë pohojnë se nuk arrijnë të mbështesin familjet e varfëra që humbën ndihmën ekonomike si pasojë e futjes së një sistemi të ri vlerësimi nga shërbimet sociale. Sipas zyrtarëve vendorë në Përmet, Tepelenë dhe Gjirokastër financimet nga një fond prej 6%që qeveria u jep Bashkive arrijnë vetëm për shumë pak familje.
Be the first to comment

Leave a Reply