BDI, BESA dhe Aleanca bëhen bashkë në komunën e Gazi Babës
Nën iniciativë dhe organizim të Bashkësisë lokale “Alija Avdoviç”-Hasanbeg u arrit që të gjithë kryetarët e degëve të Gazi Babës , Lëvizja BESA Fatmir Shaqiri, Bashkimi Demokratik për Integrim Ali Sadiku dhe Aleanca për Shqiptarët Shefik Ukiqi u bashkuan dhe vendosën që në zgjedhjet lokale në komunën e Gazi Babës për këshilltarë komunal të garojnë me listë të përbashkët.

Po ashtu u nënshkriua marrëveshja për listën e përbashkët për këshilltar komunal i kryetarëve të degëve të BDI, BESËS dhe ASH-Së në komunën e Gazi Babës.

 
Be the first to comment

Leave a Reply