BDI dega Dibër filloi betejën e 15 tetorit
Ne një atmosferê euforike dhe sallë të stërmbushur me amtarë dhe simpatizantë, BDI-dega Dibër mbajti konventën promovuese të kandidatit për kryetar komune, Ruzhdi Lata dhe listës për kêshilltarë komunal me në krye Fuat Spahiu.

Mysafir në konventë ishte zv/kryeministri Hazbi Lika, i cili e përshëndeti Konventëm dhe ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi.
Be the first to comment

Leave a Reply