Bela: Kush do ta sjellë byrekun te Zaev, Afrim Gashi me partinë pa vulë apo
Në pritje se cila nga partitë politike do të bashkangjintet në kabinetin e Kryeministrit Zoran Zaev, funksionari i lartë i BDI-së Valon Bela në rrjetin social facebook ka ironizuar duke shkruar se dilema është hamletiane.

Dilema Hamletiane:

Kush do ta sjell byrekun?

Afrim Gashi me partinë pa vulë apo
Menduh Thaçi me partinë pa njerëz ?

Ziadin Sela pret në ankth …

Me këtë sarkazëm Valon Bela tregon modelin e një politikani të nënshtruar duke u bërë pjesë e një Qeverie që bashkëqeveris me BDI-në. Afrim Gashi dikur kishte deklaruar se më përpara vdes se sa të ulet në qeveri me Ali Ahmetin, Por ja që në fund edhe do të ulet. Por, Valon Bela ia rikujton në mënyrë taktike Gashit dhe e tallë publikisht me dilemat hamletiane.
Be the first to comment

Leave a Reply