BESA dështoi në Tetovë, pritet edhe në qytetet tjera dështimi
Lëvizja BESA është duke mbajtur Konventën promovuese të kandidatëve për kryetarë të komunave dhe këshilltarë komunalë e cila po mbahet në Sheshin “Iliria” në Tetovë.

Ajo që bie në sy është prania jo e madhe e simpatizuesve të saj, derisa fjalimet e tyre më tepër sikur ngjanin të përgatitura në kuzhinën partiake sesa ajo të jetë qasje më në detaje nga ana e vetë kandidatëve.

Vlen të theksohet edhe fakti se disa prej kandidatëve kanë dalë të painformuar kur kanë përmendur mungesën e ujit të pijshëm në disa vende si që është rasti me Gostivarin.
Be the first to comment

Leave a Reply