Bilall Kasami në Slloveni sillet si në kafe, asnjë i BESËS nuk merr shënime (FOTO)
Kryetari i Levizjes Besa, Prof. Dr. Bilall Kasami, bashkë me disa kandidatë të BESËS për kryetar komunash, gjatë qëndrimit të tyre në Republikën e Sloveniës, zhvilluan një varg takimesh me rëndësi, ku njëkohësisht u takuan me krerët më të lartë të Komunës së Mariborit prof.dr. Andrej Fishtravec dhe institutin “Artifuture” të Mariborit dhe me drejtorin e kompanis “ETRA”, z. Franc Prelozhnik, që metret me prodhimin e teknologjisë së lartë elektronike dhe me udheheqësinë e ndërrmarrjes për menaxhimin e mbeturinave të “Celjes” së Sllovenisë.

E veçanta e këtij takimi është se edhe Bilall Kasami edhe kandidatët tjerë sillen si me qenë në kafe, pa shënuar asgjë, pa fletore që është një sjellje joserioze duke e nënvlersuar bashkëbiseduesin.

Kasami pas dështimit në Zvicër me mërgimtarët kjo është edhe dështimii dytë që nga momenti që është shpallur kandidat i Tetovës.

Këto takime Bilall Kasami i bën për të ra në sy para tetovarëve se nëse zgjidhet kryetar komune do të ketë invesitme të huaja.

Ndryshe zgjedhjet lokale do të mbahen me 15 tetor ku në Tetovë pritet të ketë një garë e fortë mes kandidatëve si Teuta Arifi, Adnan Neziri, Bardhyë Dauti dhe Bilall Kasami.
Be the first to comment

Leave a Reply