Bilall Kasami takim me rininë e Xhepçishtit
Kandidati per kryetar për qytetin e Tetovës njëherit edhe kryeyarë i Levizjes BESA,z.Bilall Kasami vizitoni fshatin Xhepçishtë ku para banorëve shpalosi projektet konkrete qe Levizja BESA planifikon ti realizojë gjatë 4 viteve të ardhshme.

“Sonte në Xhepçisht pamë rininë se si shëndrriste nga shpresa për ndryshim. Bashkë me Huseinin prezantuam vizionin dhe projektet tona për qytetin tonë. Atyre ua treguam në detaje edhe projektet që do realizohen konkretisht në fshatin Xhepçisht. Me këtë rini aktive dhe vizionin tonë krejt çka duhet të bëjmë është të presim 15 tetorin që të fillojmë jetën e re në Tetovën tonë.” shkroi ne llogarinë zyrtare ne Facebook kryetari i BESËS,Bilall Kasami.

 
Be the first to comment

Leave a Reply