Blunt e tepron: Do i bëjmë diss Eminemit, do t’ia lajmë karrierën
Janë fikësuar pas videove në Instagram.

DJ Blunt mbrëmë ka hedhur disa video të reja, ku edhe njëherë tregoi se ai është më i ‘forti’ dhe se do t’i ‘mund’ gjithë reperët shqiptarë.

E lista e tij ka kaluar skenën shqiptare.

Përmes videos së mbrëmshme, Blunt ka thënë se diss do t’i bëjnë edhe Eminemit, madje, do t’ia “lajnë” karrierën atij.

Video si këto që po llogaritën skandaloze, nuk duan shumë koment.
Be the first to comment

Leave a Reply