Braçe: Opozita po përdor të varfërit për bythën e tyre
Deputeti socialist Erjon Braçe deklaroi në Kuvend se opozita nuk ka për qëllim të mbrojë njerëzit e varfër, por thjesht kërkon ti përdorë për bythën e tyre.

Erjon Braçe: “Ka njerëz njerëz që duan të mbrojnë të pamundurit, ka një qeveri që i bindet vendimit për të mbrojtur të pamundurit ashtu siç ka të tjerë që duan ti përdorin të pamundurit thjesht dhe vetëm për bythën e tyre.”
Be the first to comment

Leave a Reply