Burak Ozcivit dhe Fahriye Evcen me nje superbalade ( video)
Burak Ozcivit dhe bashkeshortja Fahriye Evcen pas fillmit te tyre “Ask Sana Benzer” qe u prit me shum sukses realizuan edhe nje balade te mrekullueshme qe po ua sjellim ne vijim.
Be the first to comment

Leave a Reply