Çfarë pëlqejnë djemtë tek vajzat, 3 tipare që ne i neglizhojmë
Dëshira për t’u pëlqyer nga gjinia e kundërt është e natyrshme dhe kjo është arsyeja përse vajzat përpiqen t’i japin përgjigje pyetjes “çfarë pëlqejnë meshkujt” dhe e kundërta.

Jo më kot, ata pëfundojnë duke përmirësuar pamjen e tyre. Brigh Side ka pyetur djemtë se çfarë pëlqejnë tek një vajzë… disa nga përgjigjet e tyre janë befasuese.

Mirësia

Djemtë gjithmonë e shohin me një sy pozitiv një vajzë kur ajo sillet mirë me të tjerët, aq më tepër kur e shohin atë si gruan e tyre të ardhshme.

Aftësia për të gjetur një rrugëdalje në situata të vështira

Djemtë vazhdojnë të përsërisin se ata tërhiqen nga natyraliteti i vajzave si në sjellje ashtu edhe në pamje. Rezulton se reagimi i vajzave në situata të papritura është shumë i rëndësishëm. Nëse një vajzë pranon se e ka gabim, në vend që ta justifikojë apo të zemërohet, kjo është një mënyrë për të fituar admirimin e një djali të interesuar.

Thonjtë

Shumë vajza janë të sigurta se përveç manikyristes së saj, askush tjetër nuk është i interesuar t’u shohë thonjtë, por e kanë gabim. Meshkujt vlerësojnë dorën e rregullt tek një vajzë, ndonëse nuk janë në gjendje të përceptojnë qartë ngjyrën ose formën e thonjve.
Be the first to comment

Leave a Reply