Cili është personi i parë që ju shkon ndërmend kur shihni këto piktura plot dashuri?
Yehuda Devir, është një artist nga Israeli, i cili i frymëzuar nga jeta e tij familjare ka realizuar disa piktura shumë të bukura, ku është e pamundur që të mos gjejmë veten.

Pikturat e tij janë të mbushura me shumë dashuri dhe situata komike. Bright Side ka mbledhur punimet e tij më të bukura duke na përshkruar se si është jeta martesore nëpërmjet tyre.

Thjesht hidhuni një sy- me siguri që do gjeni shumë të përbashkëta.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.
Be the first to comment

Leave a Reply