Delawie: Suksesi i dialogut varet nga zbatimi i çdo marrëveshje
Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie, ka shkruar në Twitter se si kanë rifilluar punimet në urën e Ibrit në Mitrovicë.

Ai në një postim ka shkruar se është i lumtur që tashmë kanë rifilluar punimet në urë, transmeton Telegrafi.

“Jam i lumtur që po e shoh se po rifillon puna në urën e Mitrovicës. Nuk ka alternativë ndaj dialogut të Brukselit dhe se suksesi varet nga zbatimi i secilës marrëveshje”, ka shkruar ai.

Orë më parë ai ka shkruar edhe një mesazh tjetër në Twitter ku ka thënë se të gjithë qytetarët e Kosovës  duhet të kenë qasje në drejtësi.

 

“Jam i lumtur që po vizitoj gjyqtarin Kabasic dhe ekipin e tij që janë duke punuar në drejtimin e Gjykatës Themelore në Mitrovicë. Ambasada dhe USAID Kosovo vazhdojnë të përkrahin integrimin e drejtësisë”, ka shkruar Delawie.
Be the first to comment

Leave a Reply