Demarkacioni pa shpresa të votohet sot
Edhe pse ishte paralajmëruar se sot do të votohet Demarkacioni me Malin e Zi një gjë e tillë nuk ka gjasa që të ndodhë sot.

Kjo pasi që koalicioni nuk i ka 80 votat e duhura për demarkacionin.

Deputeti Milaim Zeka nga Nisma është shprehur se sonte nuk ka votim për projektligjin e Demarkacionit.

“Sëmundja” e deputetit të LDK-së Ramiz Kelmendi u ka prishur punë koalicion qeveritar dhe LDK-së, edhe pse u tha se ishin shumë afër sigurimit të votave.Seanca ka filluar në orën 16:00 dhe debate ende po vazhdon, ndërsa pritet që të flasin edhe 27 deputetë.
Be the first to comment

Leave a Reply