Deputetes i del “zogu” në Parlament!
Deputetja Lucy Frazer pati një moment të pakëndshëm në parlamentin britanik në momentin që Kryeministrja Theresa May po mbante një fjalim, ku vlerësoi sportistët britanikë të Lojërave Olimpike.
Deputetja e Kembrixhshajërit Juglindor qëndronte e ulur pas Kryeministres, ndërsa në një moment kryeqëzoi këmbët.

Ndiqe momentin më poshtë kur ajo kryqëzon këmbët dhe i del në mejdan.
Be the first to comment

Leave a Reply