Deputetët e Lëvizjes BESA demantojnë shpekulimet për Largimin nga Lëvizja BESA
Redaksia e TopAlNews ka kontaktuar deputetët e Lëvizjes BESA,  Fadil Zendelin dhe Teuta Bilalli të cilët u shprehën ashpërr kundër shpekullimeve se gjoja ata largohen nga Levizja Besa.

Ky lajm është spikatur nga media të afërta me pushtetin të cilët tentojnë ta dëmtojnë imazhin e Lëvizjes BESA, pasi që Lëvizja BESA vendosi që të mbetet në opozitë.

Ndryshe, Zendeli ka thënë “Frika e pushtetit që do ballafaqohet me një opozitë të fuqishme si Lëvizja Besa bën që ata të shpërndajnë kështu lloje të dezinformatave dhe shpifjeve” deklaroi deputeti dhe nënkryetari Lëvizjes Besa, Fadil Zendeli.

 
Be the first to comment

Leave a Reply